Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΜΠΑΚΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ

Δηλώσεις έκανε μετά τον αγώνα με τον Αίολο τόσο ο προπονητής μας κ. Μπακάλης, όσο και ο προπονητής του Αίολου κ. Κολόκας στην ιστοσελίδα evrytaniasport.gr.
Δείτε τι δήλωσαν οι δύο έμπειροι προπονητές:

Λάκης Μπακάλης (Ρήγας Φεραίος): «Ήμασταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90΄. Μπήκαμε όμως πολύ μουδιασμένα στην αρχή, μπήκαμε αγχωμένοι με προβλήματα στην ανάπτυξη μας και δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας με αποτέλεσμα όλες οι κάθετες πάσες από τους μεσοεπιθετικές να βγαίνουν άουτ. Η ομάδα είχε γενικά μια νευρικότητα και δεν είχε καλή αποτελεσματική λειτουργία στο να τελειώνει τις φάσεις. Από εκεί και πέρα μόλις προηγηθήκαμε και μετά νομίζω ότι άνοιξε το παιχνίδι, ο Αίολος ανοίχτηκε, πίεσε λίγο πιο ψηλά για να μπορέσει να ισοφαρίσει. Εκεί εμείς λειτουργήσαμε πιο καλά, βρήκαμε πιο πολλούς ελεύθερους χώρους, δουλέψαμε πιο καλά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει το 3-0. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε πιο μεγάλο το σκορ και θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε.»


Σπύρος Κολόκας (Αίολος): «Μεταβήκαμε στο Ρήγα Φεραίο πάλι με πολλά προβλήματα, με απουσίες πολλές και στην σύνθεση μας είχαμε άτομα που ήτανε ακόμη και τραυματισμένοι. Σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, από αδράνεια δέχτηκε τα δυο γκολ και το τρίτο ήταν δώρο του διαιτητή. Εμείς συνεχίζουμε να τελειώσει ο Γολγοθάς του πρωταθλήματος και εύχομαι καλές Απόκριες.»


Πηγή : EvrytaniaSport
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"