Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Με τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται ο 4ος όμιλος της Δ' Εθνικής και με το ενδιαφέρων να επικεντρώνεται στο όμορφο μας Βελεστίνο και στο Λεοντάρι Καρδίτσας.
Από τα αποτελέσματα σε αυτά τα δύο γήπεδα κρίνεται σε μεγάλο βαθμό ποιες θα είναι οι τελευταίες δύο ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για την νέα Γ' Εθνική. Αναλυτικά οι αγώνες,που σημειωτέων διεξάγονται το Σάββατο 16/3 και αρχίζουν στις 4:00μμ :

-Ρήγας Φεραίος - Αίολος. Την τύχη στα χέρια της κρατά η ομάδας μας αλλά χωρίς περιθώρια λάθους πλέον. Άπαντες στο στρατόπεδο του Ρήγα φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί αυτό και φαίνονται αποφασισμένοι να επανορθώσουν για την ήττα στην Ελασσόνα. Χωρίς τιμωρημένους ο Ρήγας αλλά με αμφίβολο τον νεαρό Γουτούλη (τράβηγμα στον προσαγωγό) και τραυματία τον Βογιατζή. Για την τιμή τον όπλων ο Αίολος που θα ταξιδέψει στο Βελεστίνο χωρίς τον τιμωρημένο Τριανταφυλλόπουλο και τον τραυματία Κατσίκα.
-Λεοντάρι - Ελασσόνα. Οι γηπεδούχοι,μετά την εντός ήττα από τον Αμπελωνιακό, απώλεσαν και τις όποιες τελευταίες ελπίδες είχαν. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, εξακολουθούν να ελπίζουν και φυσικά δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η ομάδα του Λεονταρίου έχει τιμωρημένους τους Ζαραμπούκα, Παπαμαργαρίτη και Τριανταφύλλου ενώ για την Ελασσόνα θα εκτίσει ο Θανάσης.
-Αχ. Δομοκού - Λαμία. Στο ντέρμπι της Φθιώτιδας οι δύο αντίπαλοι θα ψάξουν το καλύτερο χωρίς άγχος. Ο Αχ.Δομοκού, με ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές, έσωσε την παρτίδα και εξασφάλισε την άνοδο. Η ομάδα της Λαμίας,πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος, ακούει "γκρίνιες"¨από τον κόσμο της γιατί δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε (και που μπορεί βάση του ρόστερ της), ενώ και η πρώτη θέση δεν είναι πλέον και τόσο ασφαλής. Χωρίς τιμωρημένους ο Αχιλλέας ενώ απών για την Λαμία θα είναι ο Καλύβας
-Πυργετός - Δωτιέας Αγιάς Ματς γιορτή για τις δύο ομάδες του νομού Λάρισας. Σταθερότατες σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, πήραν τους βαθμούς που έπρεπε να πάρουν και πλέον χωρίς άγχος απολαμβάνουν την επιτυχία τους. Χωρίς απουσίες και οι δύο ομάδες.
-Καρδίτσα-Γραβιά Σε πολλή καλή κατάσταση ο ΑΟΚ, προέρχεται από 4 σερί νίκες και τέρματα 9-0. Κυνηγά την πρώτη θέση και απέναντι του θα βρει την απογοητευμένη Γραβιά,που μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, επιστρέφει ουσιαστικά στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο ΑΟΚ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κωνσταντινίδη ενώ ο Ανδρούτσος Γραβιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ταμάμη και Καρδαρά.
Ρεπό έχει ο Αμπελωνιακός

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"