Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΡΗΓΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Παίζοντας πειθαρχημένα και στα 90' λεπτά του αγώνα ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε ακόμα μία σπουδαία νίκη,την τρίτη στην σειρά, που τον φέρνει αγκαλιά με την άνοδο στην Γ' Εθνική.
  Η ομάδας μας έχοντας για έναν ακόμα αγώνα,σαν ακρογωνιαίο λίθο την άριστη αμυντικής λειτουργία
(6ο ματς με μηδέν παθητικό και 555' λεπτά) κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη του διάρκεια και να καλύψει τα κενά των Χατζή, Ρηγίνου και Χατζηαθανασίου. Στην ουσία η μόνη φάση που καρδιοχτύπησε ήταν το δοκάρι που είχε ο Πυργετός στο 74' σε εκτέλεση φάουλ του Νάστα.
Μετά 58' που ήρθε το γκολ με την εκτέλεση πέναλτι από τον αρχηγό μας Χρ. Σπαθή, ο Πυργετός πίεσε και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος αλλά οι όποιες απόπειρες του σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό για έναν ακόμα αγώνα Βασ. Τσουμπέκος.
Ο Ρήγας είχε μόλις στο 3' την ευκαιρία σε σουτ του Μιχολίτση που πέρασε λίγο άουτ όπως και στο 20' όταν σούταρε ο Γουτούλης και η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε το πέναλτι στο 58' όταν ο Γούτσιος τροφοδότησε με μακρινή μπαλιά τον Τσουκάλη, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πυργετού αναγκάζοντας τον Γκικούδη να τον ανατρέψει (τιμωρήθηκε με κίτρινη και όχι με κόκκινη όπως θα ήταν το λογικό). Ο Σπαθής που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν ψύχραιμος για ακόμη μία φορά.
Τέλος στο 83' ο Σπαθής έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Γάρος έπιασε την κεφαλιά  όχι όμως όπως θα ήθελε και αυτή κατέληξε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι πέρα από το δοκάρι, απείλησαν μόνο μια ακόμα φορά,πάλι με τον Νάστα στο 13', όταν και σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, με τον Τσουμπέκο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Ο Ρήγας αγωνίστηκε με τους: Τσουμπέκος, Γουτούλης,Σπαθής,Βουραζέρης,Γούτσιος,Κόκκας, Μπακάλης, Μπλέτσας, Μπίκας (75'Βογιατζής), Τσουκαλής(79' Γάρος),Μιχολίτσης(89' Πάσχος)

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ρήγα επί του Πυργετού σε επίσημο επίπεδο. Είχε προηγηθεί η νίκη στο φιλικό του καλοκαιριού. Δείτε την προϊστορία :

28/9/2008: Ρήγας Φεραίος-Πυργετός 1-2 (27' Ανδρουτσόπουλος/ 79' Ταυλαρίδης, 89' Βελετάνης)

25/1/2009: Πυργετός-Ρήγας Φεραίος 1-1 (83' Στούμπος/ 87' Κουτσογιάννης)

28/11/2010: Ρήγας Φεραίος-Πυργετός 0-4 (14' Τσατσαλίδης, 32' Πολύζος, 62' Κόκκινος, 78' Ζαφειρίου)

27/3/2011: Πυργετός-Ρήγας Φεραίος 1-1 (34' Ελευθεριάδης/ 37' Μπάτης).

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση πέναλτι και το γκολ από τον Χρ. Σπαθή
                                   

Η καλύτερη στιγμή για τον Πυργετό, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ
 
Είναι το 58' λεπτό και ο Μιχ.Τσουκάλης μόλις έχει ανατραπεί και κερδίσει το πέναλτι

Συναγερμός στην εστία του Πυργετού, με τον Σπαθή να εκτελεί φάουλ

θηρίο στο κλουβί ο Δημ. Ρηγίνος που έμεινε εκτός λόγο ενός προβλήματος στους προσαγωγούς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"