Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ, ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-2

  Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και θεαματικά γκολ απόλαυσαν οι θεατές στον σημερινό φιλικό αγώνα,στο γήπεδο της Ροδιάς, μεταξύ του Αμπελωνιακού και του Ρήγα Φεραίου.
  Το τελικό 2-2, θα λέγαμε ήταν δίκαιο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο και να κερδίζουν άξια το χειροκρότημα του κόσμου αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα προσπάθησαν να παίξουν
όμορφο,στρωτό ποδόσφαιρο με δυνατά άλλα καθαρά μαρκαρίσματα, παρόλο που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.
Το φιλμ του αγώνα:
1' Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Λάκης Μπακάλης είδε τους παίκτες του να εφαρμόζουν μια κίνηση που την έχουν δουλέψει άπειρες φορές στην φετινή προετοιμασία. Η μπάλα γύρισε όμορφα στον χώρο του κέντρου και την κατάλληλη στιγμή ανοίχτηκε στα πλάγια δεξιά στον Παπαθανασίου, που αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον ξεμαρκάριστο Γάρο που δεν δυσκολεύτηκε με συρτό διαγώνιο σουτ να ανοίξει το σκορ, 0-1
9' Η αντίδραση από πλευράς τον γηπεδούχων ήρθε λίγο μετά  όταν ο Μπίκος με πολύ όμορφο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα του Κεφαλά, κάνοντας το 1-1
22' Σε μια φάση που δεν προμήνυε κίνδυνο ο Αμπελωνιακός κέρδισε πέναλτι πάλι με τον Μπίκο που ανατράπηκε από τον Κεφαλά. Σε αυτή  την φάση ήταν εμφανής η κακή συνεννόηση στην άμυνα μας, με αποτέλεσμα ο Μπίκος με έυστοχη εκτέλεση να κάνει το 2-1.
26' Ο Χατζής απελευθερώθηκε όμορφα από τα μαρκαρίσματα αλλά το σουτ που έκανε με το αριστερό πέρασε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
54' Με κεραυνό του Κουβελά, σε φάουλ περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή και στον άξονα της εστίας, η ομάδας ισοφαρίζει το σκορ σε 2-2.
69' ο Κουρίτας, δείχνει ένας μέρος των ικανοτήτων του, διώχνοντας την μπάλα με ωραία εκτίναξη , σε διαγώνιο σουτ.
73' Κίτρινη κάρτα στον Κουβελά , για επιθετικό φάουλ.
76' με βουτιά αυτοθυσίας , στα πόδια αμυντικών και επιτιθεμένων, οΤσουμπέκος καθαρίζει επικίνδυνο γύρισμα.
81' ο Μιχολίτσης θα προσπαθήσει να πιάσει το σουτ από πολύ καλή θέση αλλά την τελευταία στιγμή θα κοντραριστεί.  
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας αγωνίστηκε με του: Κεφαλά(35' Κουρίτας), Ρηγίνος, Αναστασίου(31' Γουτούλης),Βουραζέρης, Κόκκας, Μπλέτσας, Χατζής, Μπίκας, Γάρος,Παπαθανασίου, Τσουκάλης
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Κουρίτας(70' Τσουμπέκος), Γκοντόλος,Γουτούλης(75' Γκίκας), Ποτόμι,Γούτσιος, Μπακάλης, Χατζηαθανασίου, Ζατσάι,Μιχολίτσης,Κουβελάς,Αλεξίου.

Το τρίτο ημίχρονο:
* Περίπου 120 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, κάτω από αρκετή ζέστη.
* Διαιτητής στο φιλικό ήταν ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ.Μιγκζα και κ.Ζάχο.
* Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε το ματς στο 70΄λεπτό , ώστε να δροσιστούν οι παίκτες.
* Αναγκαστική αλλαγή για τον Αναστασίου στο 31' , εξαιτίας μια πολύ δυνατής κλωτσιά που δέχθηκε στην γάμπα.
*Τρομάξαμε προς στιγμήν και με τον Ρήγίνο, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν και δέχθηκε ένα πολύ δυνατό τάκλιν στο "καλάμι" αλλά τελικά συνέχισε χωρίς προβλήματα.
* Άνοιξε λογαριασμό ο Αλέκος Κουβελάς, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ρήγα.
*Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Δημήτρης Γάρος , ενώ στο δεύτερο ξεχώρισε ο Γιώργος Αλεξίου.
*Πρώτη εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας μας και για τον Ηλία Γκίκα που μπήκε στο παιχνίδι στο 75' στην θέση του Γουτούλη.
* Αγωνίστηκε κανονικά ο Κωνσταντίνος Γουτούλης αν και μέχρι χθες το πρωί, υπέφερε από ίωση έχοντας και πυρετό.
*Εκτός οι ανέτοιμοι Σπαθής, Κλώθος, για προλυπτικούς λόγους ο Τριχόπουλος και ο Πάσχος που απουσιάζει σε οικογενειακό ταξίδι.
*Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στην Ροδιά.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"