Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

  Διεξάγεται την Κυριακή 17/2 η 16η αγωνιστική για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Και να σκεφτεί κανείς πως ρεπό έχει η μόνη αδιάφορη ομάδα του ομίλου, τότε εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια είναι άκρως σημαντικά.
  Ας δούμε όμως αναλυτικά ένα-ένα τα ματς:
*Ανδρούτσος Γραβιάς-Ρήγας Φεραίος, με τις δύο ομάδες  να βρίσκονται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και να μην σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα από την νίκη. Η Γραβιά αγνοεί την νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές και στο παιχνίδι με τον Ρήγα θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Κοκονδύνη,Κάππου και    Αναγνώστου. Αντίθετα η ομάδα μας δεν έχει καμία απουσία και θέλει να συνεχίσει τόσο το αήττητο σερί των 4 αγωνιστικών όσο και το απαραβίαστο της εστίας της για 375' αγωνιστικά λεπτά.
*ΑΟ Καρδίτσας - Ελασσόνα,για μια ακόμη φορά στο γήπεδο της Μητρόπολης. Η γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους τιμωρημένους Παππα και Αμίλη ενώ οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται από 2 βαριές ήττες με 3-0, δεν θα έχουν τους Σισμανίδη,Τόλιο και Παναγιώτου.
*Δωτιέας Αγιάς-Αμπελωνιακός, με την Αγιά να "γκρινιάζει" για το πρόστιμο ύψους 500 ευρώ από την ΕΠΟ. Αντίθετα στον Αμπελωνιακό όλα φαντάζουν τέλεια, αφού η ομάδα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό,βρέθηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει ένα σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα ενώ ο προπονητής του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο periferiako.com, μίλησε για 6 ακόμα τελικούς. Από τον αγώνα θα απουσιάσει για την ομάδα του Αμπελώνα ο Τσιάλας.
*Πυργετός - Αχ.Δομοκού, με την ομάδα να Λάρισας να έχει ανέβει αρκετά ψηλά στην βαθμολογία μετά τις 3 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Η ομάδα του Δομοκού, νίκησε στο ματς ζωής και θανάτου την Γραβιά βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των 5 αγώνων χωρίς νίκη. Έτσι πάει σε έναν ακόμα τελικό, αυτήν την φορά χωρίς τους τιμωρημένους Καυκιά και Ράπτη
*Λαμία- Λεοντάρι Οι γηπεδούχοι έδωσαν δικαίωμα, όχι τόσο από την ήττα όσο με τον τρόπο που ηττήθηκαν στον Αμπελώνα και θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες, έχοντας μόνη απουσία αυτή του Γκούρλια. Το Λεοντάρι εξακολουθεί να ελπίζει αφού κατάφερε να πάρει την νίκη στο Καρπενήσι και θα κυνηγήσει ακόμα μία έκπληξη.
Ρεπό έχει η ομάδα του Αίολου και όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3:00μμ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"