Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!!

 Μερικές φορές δεν είναι καθόλου εύκολο να εκφράσεις και να περιγράψεις όλα αυτά που νιώθεις. Μπορεί οι ανακοινώσεις των ομάδων να φαντάζουν τυπικές αλλά τα συναισθήματα και οι φιλίες που γεννιούνται μέσα στο γήπεδο είναι πέρα ως πέρα αληθινές.
 Όπως αληθινό είναι και το γεγονός πως μετά από 6 χρόνια ο Παναγιώτης Γούτσιος δεν θα είναι παίκτης του Ρήγα Φεραίου.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για έναν άριστο παίκτη και έναν φανταστικό άνθρωπο, κόσμημα για την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.
Τον ευχαριστούμε για την κάθε
μια συμμετοχή του (περισσότερες από 130 επίσημα παιχνίδια), τον ευχαριστούμε για κάθε μια προπόνηση που έδινε το παρών (και έχασε ελάχιστες), τον ευχαριστούμε για την αυταπάρνηση και την πίστη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως τον ευχαριστούμε που είχαμε την τιμή να τον γνωρίζουμε, να τον ζήσουμε από κοντά καμαρώνοντας τον να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

 "Η διοίκηση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ανακοινώνει τον δανεισμό του Παναγιώτη Γούτσιου στην ομάδα του Άρη Μελλισατίκων για ένα έτος. Του ευχόμαστε μόνο χαρές και επιτυχίες με την νέα του ομάδα και τον περιμένουμε  γρήγορα ξανά κοντά μας. Παναγιώτη, η θέση σου στα αποδυτήρια παραμένει κενή και σε περιμένουμε να επιστρέψεις."
ΠΑΝΤΑ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"