Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ 1-0

 Όλα όσα μας στέρησε η θεά τύχη τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, μας τα χάρισε απλόχερα σήμερα.
 Η ομάδας μας, αν και δεν έπιασε την απόδοση που είχε σε άλλα παιχνίδια, εν τούτης κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που στάθηκε πολύ καλά
μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες 
14' ο Μπίκας σούταρε, με τον Σουτζόγλου με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα, 
17' ο Βαλκάνος  βρήκε τον Ταυταρίδη, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσουμπέκο, με τον τερματοφύλακα του Ρήγα να κρατά το μηδέν.
45'. Ο Κουβέλας με ατομική προσπάθεια θα πιάσει το σουτ που θα πέρασει λίγα εκατοστά άουτ.
66' το 1-0 με τον Μιχολίτση με σουτ από το ύψος της περιοχής, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα.
72' ο Τσαλμάς εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι 
86' ο Τσαλμάς έφυγε στην επίθεση από θέση οφσάιντ, έβγαλε τη σέντρα, ο Ναουμίδης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης νέα κεφαλιά του Καραμπά απέκρουσε θαυμάσια στην δεξιά του γωνία ο Τσουμπέκος
Πάντως μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τις εντυπώσεις έκλεψε η Ακαδημία του ΑΣ Ρήγα Φεραίου που με το τύμπανο και τις φωνές τους έδωσαν παλμό και ώθηση στην ομάδα, ενώ μετά τον αγώνα, έξω από τα αποδυτήρια, αποθέωσαν τον Λάκη Μπακάλη και τους παίκτες του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής μας Λάκης Μπακάλης έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Ψυχολογικά θα μας βοηθήσει πάρα πολύ αυτή η νίκη. Φάνηκαν πιο βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών, αφού σε κάποιες περιπτώσεις πηγαίναμε σε δεύτερο και τρίτο χρόνο πάνω στην μπάλα. Διαχειριστήκαμε όμως καλά το παιχνίδι, είχαμε κι άλλες φάσεις για γκολ εκτός απ’ αυτό που πετύχαμε.
 Η Χαλκίδα είναι μία πολύ δυνατή και πολύ ψηλή ομάδα. Όταν έπρεπε να διαφυλάξουμε το σκορ προς τέλος του αγώνα, ο αντίπαλος με γεμίσματα μας δημιουργούσε προβλήματα. Πάντως οι παίκτες έδειξαν τον χαρακτήρα και το πείσμα τους και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν από άλλα παιχνίδια».

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Μπακάλης (60’ Γκίκας), Χατζής, Ζατσάι (79’ Τσουκάλης), Κουβελάς, Μπίκας, Μιχολίτσης (73’ Μπλέτσας)
ΧΑΛΚΙΔΑ: Σουτζόγλου, Μπαλαμπάνης , Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Κωνσταντάγκας, (60’ Τσουπέης) Ευσταθίου, Ταυταρίδης (75’ Σέγγος), Ναουμίδης, Γκιόκας (66’ λ.τ Τσαρνάς), Βαλκάνος, Γκαράνης








Περισσότερες φωτογραφίες αργότερα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"