Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

 Συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια δίνει η ομάδα μας το Σάββατο, αυτή την φορά με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας,(Στάδιο Βελεστίνου στις 18:00). Πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα από τον νομό Λάρισας που μάλιστα οι φίλαθλοι της Μαγνησίας την πρωτογνώρισαν στα φετινά μπαράζ ανόδου ως αντίπαλο του Πύρασου.
 Ο φετινός στόχος του Μαχητή είναι φυσικά η παραμονή. Χωρίς μεγάλες κουβέντες έχει κρατήσει τον περυσινό του κορμό και με προσεκτικές προσθήκες
διεκδικεί το δικαίωμα στο ...όνειρο, όπως τονίζετε και μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.
 Στις φετινές προσθήκες ξεχωρίζει ο ερχομός του 33χρονου Βασίλη Φλώρου που αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ, είναι δεξιοπόδαρος και κουβαλάει πολλές εμπειρίες από τον επαγγελματικό χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας 277 συμμετοχές. Αναγέννηση Καρδίτσας(97), Λάρισας(56), Ολυμπιακό Βόλου(52), Φωκίκο(27), Ελάσσονα(34), Τσαριτσάνη(16), ενώ έχει πετύχει και 3 γκολ.
Επίσης έχουν έρθει και οι νεαροί Μπουροζίκας Θωμάς (21 ετών αμυντικός από Αμπελώνα) και ο Πέτρος Κορλός (μεσοαμυντικός από Απόλλων Λάρισας)
Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Μαχητής κέρδισε σε φιλικό αγώνα την ΑΕ Δημινίου με 2-1. Σε αυτό το ματς ο προπονητής της Τερψιθέας κ. Σταυροθεόδωρος Νίκος παρέταξε την παρακάτω σύνθεση: Μπρέλλας, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου. Φλώρος, Κορλός, Τσιαντούλης, Μολάς, Νικούλης, Μάτος, Μαλάκος.
 Ενώ έπαιξαν και οι: Κουρδής Τ., Πατλόπουλος, Κυριάκος, Βλησαρούλης, Μάρκου, Μπαλαμώτης, Σιάρκος, Τάτσιος, Μπόλος, Μακρής, Βαγλής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"