Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 Ξεκινά από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όπως μας πληροφορεί η πολύ όμορφη αφίσα που κυκλοφόρησε η διοίκηση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου.
 Αυτό που άμεσα γίνεται αντιληπτό είναι ότι πραγματικά φέτος όλοι προσπαθούν για το κάτι παραπάνω. Ένας θα λέγαμε διαφορετικός άνεμος πνέει, απόρροια αν θέλετε τις ανόδου.
 Εμείς θα λέγαμε απόρροια του παντρέματος έμπειρων παραγόντων με νέα άτομα στην διοίκηση που φέρνουν ιδέες και όρεξη για δουλεία.
 Στόχος μπορεί να λέμε ότι είναι η παραμονή στην Γ' Εθνική, αλλά το πραγματικό όφελος θα είναι αν η διοίκηση καταφέρει να οργανώσει την ομάδα με σωστές βάσεις που θα αποτελέσουν
τα εχέγγυα μελλοντικών επιτυχιών.
 Το νέο και διαφορετικό φαίνεται τόσο στα καινούργια εισιτήρια διαρκείας, που κοσμούνται από την παρουσία της Benetton, όσο και στην τιμή τους.
Μόλις 50 ευρώ αφού σκοπός δεν είναι να μαζευτούν κάποια χρήματα απλά, αλλά να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, κάνοντας την Κυριακή γιορτή.
Γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στην ζωή.Όπως μόδα και ομορφιά ισούται με τα ρούχα της Benetton, έτσι και πρωταθλητισμός και αξίες ισούνται με τον Ρήγα Φεραίο.
Μην μένετε έξω από την ιστορία της ομάδας μας αλλά γίνεται ενεργό της κομμάτι στο πλευρό μας.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια της αφίσας ανήκει στο φωτογραφείο του κ.Καρτσώνα Γεώργιου τηλ.24250-22606 και τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"