Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

EVRYTANIASPORT.GR - ΕΝΑ SITE ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θα μπορούσαμε να βρούμε δεκάδες αφορμές για να σας παρουσιάσουμε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα site στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Επίσης δεκάδες είναι οι "καθημερινές αποδείξεις" που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας προσφέρει,καθώς δεν αρκεί να φτάσεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις εκεί αποδεικνύοντας κάθε μέρα ότι το αξίζεις.

Η evrytaniasport.gr, καθώς περί ου ο λόγος, έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της αθλητικής ενημέρωσης σε ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα, καλύπτοντας πληθώρα θεμάτων πάντα σε σχέση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δίνοντας βάρος στον βασιλιά των σπορ, χωρίς όμως να παραμελεί και τα άλλα αθλήματα.
 Και μπορεί η ¨έδρας της" να είναι το όμορφο Καρπενήσι, αλλά η θεματολογίας της και τα ενδιαφέροντα της καλύπτουν πολύ μεγαλύτερη ακτίνα αφού ασχολείται με σχεδόν  8 νομούς, προσφέροντας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στους φιλάθλους. 'Έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών της και έχει κάνει φανατικούς φίλους ασχέτου ομαδικής προτίμησης.
Για μας εδώ στο Βελεστίνο δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη αφορμή για να σας παρουσιάσουμε την evrytaniasport.gr, από την ευκαιρία που μας δίνει ο αγώνας μεταξύ του Ρήγα Φεραίου και του Αίολου Καρπενησίου. Και ο λόγος προφανείς, αφού η evrytaniasport.gr δεν αρκείται στην πληρέστατη καλύψει του αγώνα αλλά προχωρά κάνοντας ένα πραγματικά πολύ όμορφο αφιέρωμα στην ομάδα μας και φιλοξενώντας την συνέντευξη του ποδοσφαιριστή μας Χάρη Μπίκα στις .
Εμείς από την πλευρά μας την ευχαριστούμε τόσο για την συνεχή προβολή την αγαπημένης μας ομάδας και τα πολύ καλά της λόγια,όσο και για την στήριξη που μας παρείχε στα πρώτα μας βήματα στο διαδίκτυο. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"