Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η μητέρα των μαχών για την ομάδα μας πλησιάζει και όλοι στο στρατόπεδο του Ρήγα ανυπομονούν για τον Κυριακάτικο αγώνα, προσδοκώντας φυσικά την νίκη-άνοδο για την ομάδα μας. Όλο το ενδιαφέρων της αγωνιστικής συγκεντρώνεται σε δύο γήπεδα. Στο Βελεστίνο και στον Αμπελώνα. Ας δούμε όμως όλα τα παιχνίδια και τα τελευταία νέα των ομάδων:

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ, Ή τώρα ή ποτέ θα λέγαμε για την ομάδα μας. Θέλει μόνο νίκη και σε μια τέτοια περίπτωση δεν την ενδιαφέρει τι θα γίνει στον αγώνα του Αμπελώνα. Μοναδική απουσία ο τραυματίας Βογιατζής. Αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο. Αδιαφορεί θεωρητικά η Αγιά ,αφού έχει κερδίσει την άνοδο, θα έρθει στο Βελεστίνο με 2 απουσίες. Τους τιμωρημένους Τσακάλι και Τζιόλα.

ΑΙΟΛΟΣ - ΛΑΜΙΑ, ο τελευταίος με τον πρώτο σε ένα ματς που αναμένεται να επικυρώσει για τους μεν γηπεδούχους την τιμητική ολοκλήρωση μιας επίπονης προσπάθειας και για τους δε φιλοξενούμενους τον τίτλο του πρωταθλητή. Μεσοβδόμαδα η ομάδα της Λαμίας κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, νικώντας στον τελικό τον Αχ.Δομοκού με 3-1. Απών οι τιμωρημένοι Νικολάου για τον Αίολο και Αντωνίου για την Λαμία.
ΛΕΟΝΤΑΡΙ - ΓΡΑΒΙΑ, η απογοήτευση κυριαρχεί και στις δύο ομάδες αφού τελικά έμειναν μακριά από τον στόχο της παραμονής.Τιμωρημένοι για τους γηπεδούχος οι Θεοδωρόπουλος και Παπαευαγγέλου ενώ πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε και ο προπονητής της ομάδας κ. Γκαβογιάννης.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΠΥΡΓΕΤΟΣ. Το θέμα συζητήσεις όλων στο νομό Λάρισας είναι η ξαφνική παραίτηση του προπονητή του Αμπελωνιακού κ. Νάρη, την στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να ακολουθήσει τον Πυργετό στην Γ' Εθνική. Θυμίζουμε ότι και από τον Πυργετό είχε αποχωρήσει ο κ. Αλεξούλης πριν από 2 εβδομάδες με τον κ. Αμανατίδη να προβάλει ως πιθανός αντικαταστάτης του(θυμίζουμε ότι ο κ.Αμανατίδης είχε ξεκινήσει την χρονιά στην Νίκη Βόλου). Για τους γηπεδούχους απών θα είναι ο τιμωρημένος Μπίκας ενώ για τους φιλοξενούμενος χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελέσει ο Προβίδας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ- ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Χωρίς τον τιμωρημένο Καυκία ο Αχιλλέας που τελικά κατάφερε και "έσωσε την παρτίδα" πριν την τελευταία αγωνιστική. Την νίκη θέση ο ΑΟΚ, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Λαμίας ώστε να κερδίσει το τίτλο του πρωταθλητή.
Ρεπό έχει η ομάδα της Ελασσόνας που θα "παρακαλάει" για στραβοπάτημα του Ρήγα ή του Αμπελωνιακού ώστε να τερματίσει μέσα στην 7άδα. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"