Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΜΠΑΚΑΛΗ & ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ

  Στο γήπεδο του Σαρακηνού βρέθηκε σήμερα ο προπονητής  του Ρήγα κ.Λάκης Μπακάλης(φώτο) και παρακολούθησε τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Αλμυρό (τελικό αποτέλεσμα 1-1,ρεπορτάζ από το ματς ΕΔΩ).
  Η κίνηση του κ.Μπακάλη μόνο τυχαία δεν ήταν αφού Αλμυρός και Ρήγας συγκρούονται την Τετάρτη για τα
ημιτελικά του Κύπελλο ΕΠΣΘ. Μάλιστα η κατασκοπεία για τους ανθρώπους του Ρήγα δεν σταμάτησε εδώ, αφού για λογαριασμό της ομάδας ο κ. Καρασμάνογλου παρακολούθησε τον αγώνα Μαγνησιακού - ΑΕ Διμηνίου(1-3 ρεπορτάζ ΕΔΩ) αφού σε περίπτωση πρόκρισης στο τελικό είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στον δρόμο του Ρήγα η ΑΕ Διμηνίου.
Στα καθαρά αγωνιστική η ομάδα αναχωρεί αύριο το πρωί για την Γραβιά όπου, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο και σημαντικότατο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ανδρούτσο.
Στα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γούτσιου (φώτο) στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής. Σήμερα ο παίκτης πονάει λιγότερο(χτύπησε άσχημα στον ώμο του)  και παρά της αρχικές άσχημες προβλέψεις υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ίσως τελικά μπορέσει να αγωνιστεί,έστω και με ένεση, αν αύριο το πρωί αισθάνεται καλύτερα.
Γίνεται μέλη στην καινούργια μας σελίδα στο facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"