Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας με 2-0, που πλέον πατά γερά στα πόδια της και βλέπει τον στόχο της Γ' Εθνικής να πλησιάζει.
Ο Ρήγας επιφύλαξε για τους φίλους του ένα μαγικό πρώτο είκοσι πεντάλεπτο όπου η ομάδα μας όχι απλά πέτυχε 2 γκολ (16' Ρηγίνος, 18' Τσουκάλης)
αλλά στην κυριολεξία κυριάρχησε απόλυτα μέσα στο γήπεδο αναγκάζοντας τους αντιπάλους της απλά να την παρακολουθούν.
Η ομάδα μας είχε απειλήσει και νωρίτερα στο 14' με τον Χατζή, ο οποίος ανατράπηκε εμφανέστατα μέσα στην περιοχή (ο αντίπαλος τον "αγκάλιασε" με τα χέρια). Και ενώ ακόμα και οι παίκτες της Γραβιάς θεώρησαν πως είναι πέναλτι προς έκπληξη όλων ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη μας για θέατρο.
Στο 16' ο Ρηγίνος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 18' ήταν αυτός που με σέντρα έδωσε την ευκαιρία στον Τσουκάλη να πιάσει την κεφαλιά και να κάνει το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου να στο 70' ο Μιχολίτσης ήταν ποιο τυχερός στο τετ α τετ που είχε ενώ στο 73' ο Κόκκας( κορυφαίος του γηπέδου) έδιωξε από τον χώρο της άμυνας του, ο τερματοφύλακας της Γραβιάς δεν υπολόγισε σωστά, αφήνοντας την μπάλα να σκάσει μέσα στην περιοχή του και τελικά να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η ομάδας αγωνίστηκε με τους: Τσουμπέκος, Γουτούλη, Σπαθής, Βουραζέρης, Κόκκας, Χατζής (65' Μιχολίτσης), Μπακάλης, Μπλέτσας, Χατζηαθανασίου, Ρηγίνος (62' Βογιατζης), Τσουκάλης (71' Μπίκας)
*13-15  φίλοι του Ρήγα ακολούθησαν την ομάδα στο σημαντικό αυτό εκτός έδρας παιχνίδι. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ταξίδεψαν με το λεωφορείο της ομάδας.
* Απογοητευτική ήταν και οι εικόνα για τους γηπεδούχους αφού οι φίλαθλοι της Γραβιάς δεν ήταν περισσότεροι.
* Με βροχή κατά διαστήματα το παιχνίδι με τον αγωνιστικό χώρο να έχει "κρατήσει" νερό αλλά παρόλα αυτά να ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση
* Με ένα καλό γδάρσιμο στο γόνατο αποχώρησε στο 65' του αγώνα ο Γ.Χατζής.
* Χτύπησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου, που νωρίτερα είχε δεχθεί με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο.
*Σαν στόπερ αγωνίστηκε μετά από αρκετό καιρό ο Βαλάντης Κόκκας. Είχε να παίξει στην θέση αυτή από τον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία και κατά γενική ομολογία τα πήγε περήφανα.
* Έξαλλα πανηγύρισαν οι παίκτες μας και τα δύο γκολ που πέτυχαν αλλά ο Μιχάλης Τσουκάλης το πανηγύρισε λίγο παραπάνω γιατί αυτό το γκολ το έψαχνε καιρό.
*Για ακόμα ένα αγώνα η ομάδας μας κράτησε το μηδέν στην άμυνα, φτάνοντας έτσι τα 465' αγωνιστικά λεπτά που δεν έχει δεχθεί γκολ
*Στην φωτογραφία μας χαμογελαστός-χαμογελαστός , ο Γιώργος Χατζής πάει να πάρει την μπάλα και να εκτελέσει ένα πλάγιο. Είναι περίπου στο 25' λεπτό του παιχνιδιού και το σκορ είναι ήδη 0-2 και ο Γιώργος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και να το δείχνει. Παρόλα αυτά η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ήταν η 7η και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Πυργετό και Δομοκό.
 '

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"