Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συνέχεια με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Δ' Εθνικής.
Μπορεί η ομάδα μας να απολαμβάνει το ρεπό της έχοντας κάνει το καθήκον της με την εκτός έδρας νίκη στο Λεοντάρι, οι υπόλοιπες ομάδες  όμως δίνουν σημαντικότατους αγώνες, τα αποτελέσματα των οποίων ενδιαφέρουν άμεσα και τον Ρήγα Φεραίο.

 -  Ντέρμπι επιβίωσης έχουμε στον Δομοκού όπου ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται την Γραβιά. Σε άσχημη κατάσταση και οι δύο ομάδες που βρέθηκαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Για τον Αχιλλέα απών θα είναι ο Καυκιάς ενώ για την Γραβιά ο Κοκονδύνης. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει κατά πάσα πιθανότητα και ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου κ. Λάκης Μπακάλης, αφού την ερχόμενη Κυριακή ο Ρήγας αγωνίζεται εκτός έδρας με την Γραβιά.
 - Ντέρμπι και στο Καρπενήσι, αυτή την φορά ουραγών αφού ο Αίολος υποδέχεται το Λεοντάρι. Ίσως η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα της Καρδίτσας να μπει στο παιχνίδι της παραμονής, που στην προσπάθεια της αυτή δεν θα έχει τους τιμωρημένους Καλιακούδα και Αρσενίδη. Για τον Αίολο των πολλών προβλημάτων,αλλά και της αξιοπρεπείς προσπάθιας απών θα είναι οι Κορέντζελος,  Ντουφεκιάς και Κολόκας ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αμφίβολου Κατσικά.
 - Κάλεσμα στον κόσμο του έχει κάνει ο ΑΟ Καρδίτσας, ώστε να έρθουν στο γήπεδο της Μητρόπολης και να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στον αγώνα με τον Δωτιέα Αγιάς. Με τις δύο ομάδες να φαίνεται να ξεχωρίζουν μετά από την πρωτοπόρο Λαμία, αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Από μία απουσία για την κάθε ομάδα αφού θα λείπουν ο Τσιρογιάννης για τους γηπεδούχους και ο Κουβελάς για τους φιλοξενούμενους, που μετρούν και τις επιστροφές των Ριζούλη, Συκιώτη, Συμούλη
- Στην Ελασσόνα, ο τοπικός ΠΟ υποδέχεται τον Πυργετό. Οι γηπεδούχοι θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν την βαριά ήττα στην Αγιά και ούτως ή άλλως ποντάρουν στην έδρα τους. Η ομάδα του Πυργετού προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και θα ψάξει μια ακόμη έστω να εδραιωθεί στις πάνω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
- Λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα στον Αμπελώνα, ο τοπικός Αμπελωνιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο Λαμία. Οι γηπεδούχοι έχοντας ένα εντυπωσιακό σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα, κατάφεραν και ανέβηκαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ αναμένεται να αγωνιστούν πλήρης. Η Λαμία,που στην ουσία μόνο στόχο έχει το γόητρο της και την αξιοπιστία της, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τσιλίκα και Στυλιανού.
Ρεπό όπως προαναφέραμε έχει ο Ρήγας Φεραίος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"