Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΣΑΛΙΑ"

 Ένας από τους πλέον αρμόδιους να μιλήσουν για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι ο έμπειρος Γιώργος Χατζής, που επεσήμανε στη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και στον Γιώργο Πέγιο, πως στόχος είναι μία πορεία εφάμιλλη ή και καλύτερη της περσινής:
 «Τα τελευταία χρόνια ο Ρήγας Φεραίος έχει
εκπροσωπήσει επάξια τη Μαγνησία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το ίδιο φυσικά φιλοδοξούμε και για τη νέα χρονιά. Γι’ αυτό και δουλεύουμε σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας που πάντα είναι σημαντική διότι μπαίνουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου.
 Σε σχέση με πέρυσι έχουμε αλλαγές στο ρόστερ μας. Ήλθαν αρκετά νέα παιδιά, αλλά ούτως ή άλλως αυτή είναι και η φιλοσοφία του Ρήγα, δηλαδή το να επενδύει σε νεαρούς παίκτες και να βοηθά στην ανέλιξή τους. Γνωρίζουμε ότι στο επόμενο πρωτάθλημα θα πέσουν μόνο δύο ομάδες από κάθε όμιλο. Αυτό ενδεχομένως να μας απαλλάξει νωρίς από το άγχος της παραμονής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Εξάλλου, θέλουμε να κάνουμε ξανά υπερήφανο τον φίλαθλο κόσμο του Βελεστίνου με μία πορεία εφάμιλλη της περσινής ή και ακόμη καλύτερη».

 Ο 30χρονος μέσος φέτος θα έχει αυξημένα καθήκοντα στην ομάδα, αφού εκτός από ποδοσφαιριστής είναι πλέον ο άμεσος συνεργάτης του Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι σε τρεις αγώνες κατά την περσινή σεζόν που απουσίασε ο προπονητής, ο Γιώργος Χατζής μαζί με τον Χρήστο Σπαθή κοουτσάρισαν με επιτυχία την ομάδα.
 Για το νέο του διπλό ρόλο μας είπε: «Σίγουρα το να έχει κανείς διπλό ρόλο σε μία ομάδα είναι κάτι δύσκολο. Όμως, με τα περισσότερα παιδιά στον Ρήγα Φεραίο είμαστε για αρκετό καιρό συμπαίκτες και υπάρχει αλληλοσεβασμός. Οπότε δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό που ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο βάζοντας πρώτα το «εμείς» και μετά το «εγώ».
 Τέλος, για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί στο μέλλον με την προπονητική, τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον. Όμως δέχθηκα την πρόταση της διοίκησης να ενταχθώ στο προπονητικό τιμ λόγω του ότι μετά τον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε πέρυσι, φέτος δεν θα έχω τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως ποδοσφαιριστής. Ήθελα όμως να βοηθήσω και τη νέα χρονιά, ενώ παραμένω και στην Ακαδημία του συλλόγου έχοντας την ευθύνη του τμήματος τζούνιορ. Ο Ρήγας είναι η ομάδα του τόπου μου και δεν ήταν δυνατόν να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμά του».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"