Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 7-0, ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

 Ασταμάτητοι οι παίδες του Ρήγα Φεραίου, διέσυραν με 7-0 την ομάδα την Νίκη Βόλου κάνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία τους.
 Τα παιδιά του Χρήστου Σπαθή δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο παρ όλες τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαν. Χαρακτηριστικά μόνο θα αναφέρουμε ότι (στον αγώνα που έγινε το πρωί του Σαββάτου 28/5) η ομάδα μας παρατάχθηκε με 12 παίκτες!!
 Και η ποδοσφαιρική γιορτή για τα παιδιά της Ακαδημίας μας συνεχίστηκε το απόγευμα της ίδια μέρας αφού ο Λάκης Μπακάλης χρησιμοποίησε 9 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας (όλοι κάτω των 14 ετών) στον φιλικό αγώνα στο Αχίλλειο, στην μνήμα του Απόστολου Πλασταρά (Αγωνίστηκαν οι: Τσιότρας, Κουλόλι, Κουσκουρίδας, Αραμπατζής, Χότζα, Τανός, Τζέκα, Καραβασίλης, Μπόλκας),
Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στον αυριανό αγώνα, εκτός έδρας με τον Πύρασο που θα γίνει στις 3 το απόγευμα, μόλις 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και με την ομάδα μας να δίνει και τον τελευταίο της αγώνα εκτός έδρας, στο ντέρμπι κορυφής με τον Ερμή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"