Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 4-0

 Την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένας πολύ καλό αντίπαλο, μεγαλύτερης κατηγορίας, είχαν οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
 Το τελικό 4-0 , μπορεί να μην αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη, δείχνουν όμως την διαφορά που δημιουργούν οι "λεπτομέρειες" που χωρίζουν τις δύο κατηγορίες.
Το φιλμ του αγώνα:
8' φάουλ του Ρόκκα, μπλόκαρε εύκολα ο Κεφαλάς, 
11' διαγώνιο σουτ του Μιχολίτση θα κοντράρει στους αμυντικούς και θα καταλήξει αδύναμα στα χέρια του Κολίτση.
23' Ο Γιαλούσης την κάθετη πάσα για τον Θέο, αυτός θα ξεπεράσει τον Κεφαλά (ίσως με επιθετικό φάουλ αφού ο πορτιέρο της ομάδας μας τραυματίστηκε στην φάση αυτή-του πάτησε τον αστράγαλο) και σε ανυπεράσπιστη εστία από δεξιά πλάγια θέση θα κάνει το 1-0
33' Ο Νικολιάς με νέα κάθετη πάσα βρίσκει τον Μακρυδημήτρη, που βγαίνοντας τετ α τετ με τον Κεφαλά, θα κάνει το 2-0. 
35' πλασέ του Ρόκα από κοντά θα διώξει ο Κεφαλάς, 
37' σουτ του Χατζή θα περάσει άουτ
41' κεφαλιά του Διαμαντόπουλου θα καταλήξει στην αγκαλιά του Κεφαλά 
42' νέα προσπάθεια του Διαμαντόπουλου με σουτ, που θα διώξει όμως σε κόρνερ ο Κεφαλάς.
Στην επανάληψη, έγιναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Ωστόσο, ο Γιώργος Κούτσης προχώρησε σε διάφορες δοκιμές. Έτσι, είδαμε τον Κεσίδη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, τον Ζέρη πρώτα να παίζει ως δεξιός χαφ και μετά ως αριστερός μπακ, τον Σκοπελίτη να κινείται στο κέντρο και μετά στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, τον Ρόκα ν' αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά.
62' σκαφτή πάσα του Θέου, στον Κούτσι που με κεραυνό από πλάγια θέση κάνει το 3-0, 
76' γρήγορα εκτελεσμένο πλάγιο από τον Μαργαρίτη, για τον Κούτση που θα μπει μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του θα το εξουδετερώσει ο Τσουμπέκος.
84' λάθος συνεννόηση και  πάσα του Ναουμίδη προς τον Βουραζέρη, παρεμβάλλεται ο Κούτσι και εύκολα σε κενή εστία κάνει το 4-0. 
87' σουτ του Ζέρης από καλή θέση θα περάσει άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτση (65' Χρυσοστομίδης), Καρράς (79' Καψιώτης), Μαργαρίτης (81' Αλεξανδρής), Μπάρμπας, Γιαλούσης (63' Κεσίδης), Μακρυδημήτρης (63' Κορνελάτος), Ρόκας (76' Αραπίτσας), Μπιτάνγκ (70' Ντινόπουλος), Θέος (65' Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος (46' Κούτσι), Νικολιάς (59' Ζέρης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς (46' Τσουμπέκος), Χατζηαθανασίου (46' Γουτούλης), Γούτσος (46' Βουραζέρης), Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (65' Ρηγίνος), Χατζής, Ζενούνι (46' Τσίπι), Μιχολίτσης (46' Κεμάλλι), Ζατσάι (60' Ζενούνι), Μαλάκος (65' Μπακάλης).







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"