Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΕΒΒΑΤΑΣ : ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 Πρόσωπο της.....εβδομάδας θα λέγαμε ότι είναι ο Κώστας Κρεββατάς που με χάτ-τρικ , οδήγησε την ομάδα μας στην μεγάλη νίκη-ανατροπή εναντιών των Λευκαδιών.
  Για αυτή την μεγάλη ανατροπή, αλλά και τη δική του εμφάνιση μίλησε στη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέγιο ο Κώστας Κρεββατάς, που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής που θα δώσει ο Ρήγας στην Κοζάνη. 
Αναλυτικά, ο 23χρονος σέντερ φορ είπε:
 Για το πώς επιτεύχθηκε η νίκη επί των Λευκαδίων: «Στο παιχνίδι με τα Λευκάδια είναι γεγονός ότι κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Πιθανότατα στο πίσω μέρος του μυαλού μας να σκεφτόμασταν ότι θα είχαμε εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό ομάδα και έτσι μπήκαμε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο.
 Βέβαια, όταν δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο συνειδητοποιήσαμε ότι μπορεί να πέφταμε θύματα έκπληξης αν δεν αλλάζαμε αγωνιστικό πρόσωπο. Σίγουρα μας βοήθησε η αποβολή του αντιπάλου παίκτη και κυρίως ψυχολογικά. Από κει και πέρα ηρεμήσαμε και βάλαμε τη μπάλα κάτω. Βρήκαμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα των Λευκαδίων και ήταν πολύ σημαντικό το ότι ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο. 
 Έτσι, μπήκαμε με άλλο «αέρα» στην επανάληψη όπου διευρύναμε την έκταση της νίκης μας χωρίς να αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα. Πιστεύω, πως η εξέλιξη του αγώνα αυτού θα μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος». 
 Για τη δική του απόδοση και το χατ τρικ που σημείωσε: 
 «Τα γκολ είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς. Σίγουρα χρειάζεται και ικανότητα για να βρίσκεται κάποιος στην κατάλληλη θέση και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά όλη η ομάδα συμβάλλει σε αυτό. 
 Με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή κ. Μπακάλη δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι και οι φάσεις βγαίνουν στα παιχνίδια».
 Για το αν τον ενδιαφέρει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο: 
 «Μου αρέσει να βάζω ψηλά τον πήχη. Θέλω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και αν βγω πρώτος σκόρερ θα είναι πολύ τιμητικό. Όμως, πάνω από όλα με ενδιαφέρει να βοηθήσω τον Ρήγα Φεραίο να πετύχει τους στόχους του. Πρώτα μπαίνει η ομάδα και έπονται οι προσωπικοί στόχοι». 
Για τον επόμενο αγώνα στην Κοζάνη: 
«Θα χαρακτήριζα κομβικό τον αγώνα που θα δώσουμε στην Κοζάνη, αφού με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου μας, μένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θα παλέψουμε για τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία θα μας αφήσει ικανοποιημένους. Προσωπικά πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε την Κοζάνη, αλλά να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι και με πίστη ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"