Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 2-0

  Νικητής σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αναδείχθηκε ο Ρήγας Φεραίος κερδίζοντας την πολύ καλή ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 2-0.
 Μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι το τελικό σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους που στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή της μπάλας και
πίεσαν αρκετά χωρίς όμως να βρουν διαδρόμους για την τελική προσπάθεια.
 Αντίθετα στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε (έχοντας και λίγο την βοήθεια της τύχης) να σκοράρει δύο φορές και να αναδειχθεί νικητής.
Το φιλμ του αγώνα:
33' Κόρνερ από τα αριστερά για τον Αχιλλέα με τον Νάκα, ο Δημητρίου θα πιάσει την κεφαλιά για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
57' Αριστοτεχνικά εκτελεσμένο φάουλ από τον Τσίπη, που θα στείλει την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της, χτυπώντας στην πλάτη του τερματοφύλακα να καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
75' Έξυπνο σκαφτό πλασάρισμα από τον Μαλάκο, θα περάσει ελάχιστα άουτ.
76' προβολή του Χατζηαθανασίου δίνει την ευκαιρία στον Μπίκα να κερδίσει την μπάλα, να μπει στην αντίπαλη περιοχή και καθώς θα επιχειρήσει το γύρισμα , η μπάλα κοντράρει στον Τασίδη και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.
84' Κεραυνός του Μαλάκου από πλάγια θέση τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
87' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τονΚαραγκούνη , αναγκάζει τον Κεφαλά να εκτιναχθεί, βρίσκοντας την μπάλα τόσο όσο να χτυπήσει στο δοκάρι και να περάσει κόρνερ.
88' στην συνέχεια της φάσης νέα βολίδα πάλι από τον Καραγκούνη με τον Κεφαλά εντυπωσιακά να λέει και πάλι όχι.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (82' Γουτούλης), Σπαθής,Γούτσιος, Ναουμίδης, Αλεξίου(89' Ντόντος),Χατζής(89' Γάρος), Ζενούνι(46' Ζατσάι), Κρεββατάς(62' Μαλάκος), Τσίπης (62' Μπίκας), Κεμάλι (62' Μιχολίτσης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ : Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τσαγκαράκης, Τασίδης, Οικονόμου, Μαρκάκης (30' Κοτσιαρίδης), Δημητρίου (71' Ηλιάδης), Γασπαράτος, Νάκας (59' Γελαδάρης), Καραγκούνης,











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"