Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

  Καθώς οι μέρες περνούν όλο και πιο κοντά έρχεται το σενάριο που θέλει να κερδίσουν την άνοδο στην Β' Εθνική, 2 ομάδες από κάθε όμιλο της Γ'.
 Όπως μαρτυρούν, οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, οι λόγοι που κάτι τέτοιο φαντάζει πλέον σαν την πιθανότερη εξέλιξη είναι δύο και μάλιστα θα λέγαμε... απλοί:
 α) η πιθανή
εκ νέου αναδιάρθρωση της Β' Εθνικής που θέλει περισσότερες ομάδες σε δύο ομίλους και κυρίως β) τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες της Α' & Β' Εθνικής και που μπορούν να τους οδηγήσουν συνειδητά στην επιλογή του οικειοθελούς υποβιβασμού στην Γ' Εθνική.
 Αν δε εν τέλει συντρέξουν και οι δύο παραπάνω αιτίες τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι κενές θέσεις στην Football League θα καλυφθούν με ομάδες της Γ' Εθνικής. Τώρα αν κάτι τέτοιο θα οδηγήσει, σαν ντόμινο, και στο να υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες από την Γ' Εθνική, αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει αργότερα.
 Υπομονή λοιπόν για τις ομάδες της Γ' Εθνικής που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για μια όσο το δυνατό υψηλότερη τελική κατάταξη, είτε στοχεύουν στην άνοδο, είτε στην στην παραμονή. Εξ άλλου όλα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές Ιουνίου και μετά το τέλος των play off στην Fooyball League.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"