Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: " ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ"

Περιχαρής ο Λάκης Μπακάλης για τη μεγάλη επιτυχία του Ρήγα επί της Λαμίας τόνισε ότι αυτή ήταν η πιο μεγάλη φετινή νίκη της ομάδας του.
Μέχρι την επόμενη θα προσθέσουμε εμείς!!!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ρήγα:

«Κάναμε μία μεγάλη νίκη, τη μεγαλύτερη για φέτος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήταν καταπληκτικοί. Αφήσαμε κατά μέρος το παιχνίδι ποιότητας, αφού βαρεθήκαμε να μας δίνουν οι αντίπαλοι συγχαρητήρια για την απόδοσή μας και στο τέλος να χάνουμε τους αγώνες. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για να έχουμε κλειστούς χώρους προς την εστία μας.
Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό με πολύ τρέξιμο και αγωνιστικό πάθος. Η Λαμία είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και τη εύχομαι να βγει πρωταθλήτρια. Όμως σήμερα δεν δημιούργησε φάσεις, ενώ εμείς βρήκαμε κάποιους χώρους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μας έλειψε η τελική πάσα.
Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή. Επιτέλους, η δουλειά που κάνουμε αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Πιστεύω σε ανάλογη συνέχεια».
πηγή: http://www.goalpost.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"