Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-1

  Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη δυνατή εμφάνιση για την ομάδας μας αλλά σε καμία περίπτωση ο Ρήγας Φεραίος δεν άξιζε την ήττα στην Χαλκίδα.
  Ένα πέναλτι που το μαρκάρισμα και η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής, ένα δεύτερο γκολ οφσάιντ , και δύο άνευ αιτίας κίτρινες κάρτες οδήγησαν στην ανατροπή του σκορ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα αναλυτικά:
7' κεφαλιά του Αυλωνίτη δεν ανησυχεί τον Τσουμπέκο
25' νέα κεφαλιά από τον Αυλωνίτη μετά από εκτελέσει κόρνερ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ
27' ο Τσουμπέκος έδειξε τα αντανακλαστικά του, διώχνοντας με τα πόδια επικίνδυνο γύρισμα του Τσαλμά. 
38' όταν ο Γκιόκας από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει ψηλά άουτ. 
40' με έγκαιρη έξοδο ο Ντουμάνης πρόλαβε τον Κουβελά πριν γίνει απειλητικός
57' γκολ. Ο Ζατσάι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κουβελάς άφηνει για τον Γκίκα που, αποφεύγοντας ένας αμυντικό, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 0-1.
71' γκολ. σκόρερ ο Βαλκάνος με πέναλτι για τη Χαλκίδα σε ανατροπή του Γκαράνη από τον Ζενούνι (η παράβαση όμως ξεκίνησε εκτός περιοχής με τον παίκτη της Χαλκίδας να "πατά" μέσα αφ' ότου είχε δεχθεί το μαρκάρισμα)  
73' γκολ. Σκόρερ και πάλι ο Βαλκάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. Πάντως, στη φάση αυτή δύο παίκτες της Χαλκίδας ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ επηρεάζοντας καθαρά το οπτικό πεδίο του Τσουμπέκου. Σχετικά αναφορά έγινε και από τον παρατηρητή διαιτησίας στις σημειώσεις του.
93' αποβάλλεται άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Χατζής, για εξύβριση, την στιγμή που ο αντίπαλος παίκτης παραδέχεται πως δεν ειπώθηκε το παραμικρό.
Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν και οι Σπαθής, Ζενούνι.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αραμπάς, Κηρύκος (62' Κωνσταντάγκας), Αυλωνίτης, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (82' Μπαλαμπάνης), Τσαλμάς (92' Ευσταθίου), Γκαράνης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης (82' Τσουκάλης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Σ. Μπακάλης (66' Ζενούνι), Χατζής, Γκίκα (86' Ρηγίνος), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"