Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: "ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ"

 Ξεκάθαρος ως προς το αγωνιστικό πνεύμα που πρέπει να δείχνουν οι παίκτες του ήταν ο προπονητής της ομάδας μας, Λάκης Μπακάλης.
 Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Θεσσαλία"¨και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέγιο, ο κόουτς δεν αρνήθηκε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που έχει ο αγώνας με την Κύμη ενώ δεν παράλειψε να σταθεί και στην σημαντικότατη ώθηση που μπορεί να έρθει από τον κόσμο.
 Ας δούμε όμως αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από τη στιγμή που έχουμε στόχο την παραμονή στην κατηγορία πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε αποτελέσματα ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Γνωρίζουμε ότι η Κύμη είναι μία καλή ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε δυνατά και με πάθος. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, να έχουμε υπομονή, αλλά και ποικιλία στο παιχνίδι μας, ώστε να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε στο γκολ. Επίσης, περιμένουμε και βοήθεια από τους φιλάθλους μας. Ο αγώνας είναι καθοριστικής σημασίας και ο κόσμος του Βελεστίνου μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο με τις εκδηλώσεις του, βοηθώντας τα παιδιά της ομάδας μας στον ψυχολογικό τομέα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"