Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ

 Πολλά ακούμε και διαβάζουμε για τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων και την προσπάθεια ενίσχυσης των συλλόγων, άσχετα με το σε ποια κατηγορία αγωνίζονται ή ποιος στόχους έχουν.
 Βλέπετε από την μια όλες οι ομάδες ψάχνονται για παίκτες και από την άλλη τα μεταγραφικά θέματα πάντα ήταν τα αγαπημένα των φιλάθλων. Έτσι έχουν και την
ανάλογη προβολή από τις εφημερίδες ή τις ιστοσελίδες.
 Όλοι όμως παραβλέπουμε το γεγονός, αν και το γνωρίζουμε πολύ καλά, πως ο σπουδαιότερος παίκτης που μπορεί να δώσει ώθηση και ενέργεια σε μια ομάδα είναι ο 12ος παίκτης. Είναι ο φίλαθλος κόσμος, που με την παρουσία του και μόνο στην κερκίδα, μπορεί να φέρει τον ενθουσιασμό και να οδηγήσει στην νίκη.
  Αυτόν τον 12ο του παίκτη χρειάζεται ο Ρήγας Φεραίος. Ειδικά αυτήν την Κυριακή, που η ομάδας μας καλείται να τα καταφέρει απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο ώστε να "ρεφάρει" τα προηγούμενα άτυχα εντός έδρας αποτελέσματα.
 Την Κυριακή η ομάδα μας με νίκη πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον στόχο της και για να τα καταφέρει πρέπει το γήπεδο μας να θυμίσει παλιές καλές εποχές.
 Ελάτε όλοι στο γήπεδο να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και να τους συμπαρασταθούμε στην δύσκολη προσπάθεια τους. Τα παιδιά αυτά αξίζουν την στήριξή μας και το έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές!!
 Όλη οι δρόμοι την Κυριακή το μεσημέρι πρέπει να οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνο. Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται και πρέπει να είμαστε εκεί. Στο γήπεδο και όχι στις καφετέριες.
 ΡΗΓΑΣ στα εύκολα - ΡΗΓΑΡΑ στα δύσκολα!!!!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"