Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ και πιο συγκεκριμένα από την ΚΕΔ οι διαιτητές για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13/10 μαι με ώρα έναρξης στις 15:00.
Στον αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε ένας γνώριμος στους φιλάθλους της Μαγνησίας ρέφερι. Ο λόγος για τον κ.Τίκα που είχε διαιτητεύσει πέρσι τον Απρίλιο
στο Βολιώτικο ντέρμπι μεταξύ Νίκης και Ολυμπιακού για την τότε 35η αγωνιστική. Μάλιστα ο συγκεκριμένος διαιτητής μαζί με τον αδερφό του αν και είναι από την Καρδίτσα, πρόσφατα ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ στον σύνδεσμο Ευρυτανίας.
Αναλυτικά οι αγώνες και οι ορισμοί:
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ, διαιτητής ο κ. Κρητικός με επόπτες τους κ. Τριαντός και Τασιόπουλος όλοι τους από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, διατητής ο κ.Τεβεκέλης με επόπτες τους κ. Παπαδόπουλο και Τσαγγάρη, όλοι τους του συνδέσμου Μακεδονίας.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΚΥΜΗ, διαιτητής ο κ. Μπουμαρσόπουλος με επόπτες τους κ.Γκαρέλη και Τσαπράζη, όλοι τους του συνδέσμου Λάρισας.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ διαιτητής ο κ. Τίκας Τριαντάφυλλος (Ευρυτανία), με επόπτες τους κ. Καραγιάννη Στυλιανό (Φθιώτιδας) και κ. Τίκα Δημήτριος του Χρ. (Καρδίτσας). Παρατηρητής του αγώνα είναι ο κ. Μαβίνης Ανάργυρος από την Πιερία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"