Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: " ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ"

 Υπολογίζει μεν αλλά δεν φοβάται δε την Νάουσα ο προπονητής μας Λάκης Μπακάλης όπως φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις του , σχετικά με τον αυριανό αγώνα.

Ο προπονητής μας δήλωσε χαρακτηριστικά:



«Ασφαλώς και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι και όλα σε αυτή την κατηγορία. Η Νάουσα είναι ομάδα με ψηλά παιδιά που χαρακτηρίζονται για τον δυναμισμό τους. Αν, λοιπόν, θέλουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα οφείλουμε να παίξουμε δυνατά, να βγάλουμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις «στημένες» φάσεις».

«Το γεγονός ο αντίπαλος αγνοεί τη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι και καλό και κακό για μας. Κατ' αρχάς η Νάουσα θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσει για να μη μείνει πίσω βαθμολογικά από τώρα. Όμως, αυτό μπορεί να φορτώσει με άγχος τους παίκτες της. Μάλιστα, αν στην αρχή καταφέρουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, τότε τα πόδια των αντιπάλων θα γίνονται πιο βαριά όσο περνά η ώρα. Το δικό τους άγχος μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο «όπλο» για μας».

«Αν είναι κάτι που με κάνει να αισιοδοξώ, είναι η δική μας κατάσταση, τόσο η αγωνιστική, όσο και η ψυχολογική. Η ομάδα μου δείχνει ότι έχει βρει έναν καλό ρυθμό. Το δείξαμε και την περασμένη Κυριακή στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αμπελωνιακό, όπου και οι αντίπαλοι παραδέχθηκαν την ανωτερότητά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο στην κατηγορία».


πηγής :goalpost.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"