Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΜΠΑΚΑΛΗ

  Τις εντυπώσεις του από τη νέα πρόκριση των κυανόλευκων στο θεσμό του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής και τις προκλήσεις που ακολουθούν«σκιαγράφησε» ο τεχνικός της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.
 Ο Βελεστινιώτης προπονητής στάθηκε στα στοιχεία που διακατέχουν τους παίκτες του και τα οποία οδηγούν στις επιτυχίες, ενώ τόνισε-μεταξύ άλλων- πως η ομάδα οδεύει σε καλό δρόμο, επισημαίνοντας πως μεγαλύτερη επιτυχία των κυανόλευκων αποτελεί η αναγνώριση από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

Για το παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό και την πρόκριση στην τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου:
«Ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε ένα γκολ, κάναμε ακόμα 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας ρίσκαραν, αλλά είχαμε συγκέντρωση και κρατήσαμε τη νίκη- πρόκριση. Ήταν ένα από τα καλά μας παιχνίδια και μακάρι να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται καλύτεροι φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια απ’ ότι στο Βελεστίνο:
«Δύο στοιχεία ίσως ευθύνονται γι’ αυτό το γεγονός. Το άγχος της έδρας, δηλαδή το ότι οι παίκτες αγχώνονται γιατί πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε, έχοντας και την πίεση των φιλάθλων και το δεύτερο είναι το ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια, οι αντίπαλοι μας δίνουν χώρους με αποτέλεσμα να είμαστε καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι. Όταν όμως δεν μας δίνουν χώρο και παίζουν αμυντικά και εμείς πιέζουμε στο μισό γήπεδο, δυσκολευόμαστε να διασπάσουμε μία οργανωμένη άμυνα. Με τη μορφή που έχει το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάθε βαθμός είναι χρυσός».

Για τα στοιχεία που οδήγησαν στην πρόκριση και τη φιλοξενία στον Αμπελώνα:
«Τα στοιχεία που οδήγησαν στην πρόκριση είναι η αγωνιστική διάθεση, το πάθος των παικτών και ο θαυμασμός που τους διακατέχει. Όσον αφορά τη φιλοξενία, ήταν άψογη, φοβερή. Το χρειαζόμασταν μετά τα όσα ζήσαμε στη Λαμία».

Για το παιχνίδι με τον Α. Ο. Τρίκαλα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου:
«Πέρα από το ότι είναι μεγάλο όνομα για το ποδόσφαιρο της επαρχίας, έχει και καλή ομάδα. Παίξαμε φιλικό το καλοκαίρι μαζί τους, όπου χάσαμε 2-1 στο Βελεστίνο».

Για τις αλλαγές που ενδέχεται να κάνει στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, συγκριτικά με το παιχνίδι στον Αμπελωνιακό:

«Κάθε φορά κάνω κάποιες αλλαγές. Διότι δεν πρέπει να κουραστούν οι βασικοί ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι να επιλέγουμε πάντα τους καταλληλότερους παίκτες. Ακριβώς γι’ αυτό χτίσαμε μία ομάδα με μεγάλο ρόστερ,βάθος και αξιόλογους αναπληρωματικούς. Το κάθε παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητά του», τόνισε και κλείνοντας, ανέφερε:

«Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και προχωράει σωστά. Η μεγάλη μας ικανοποίηση είναι η αναγνώριση του αντιπάλου. Έτυχε να ακούσω τις δηλώσεις του προπονητή του Αμπελωνιακού, Γιάννη Γκαμπέτα, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχασε από μια καλύτερη ομάδα, με πιο αξιόλογους παίκτες και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας. Μεγάλο κέρδος η αναγνώριση».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"