Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΝΑΟΥΣΑ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 4-2, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 Ένα όμορφο παιχνίδι , αλλά με άσχημη εξέλιξη για την ομάδα μας παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Στάδιο της Νάουσας.
 Σχεδόν 300 φίλαθλοι έδωσαν το παρών με τους περίπου 40 εξ αυτών να είναι εκδρομείς από το Βελεστίνο.
 Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός (και αναγκαστική αλλαγή) του Βουραζέρη καθώς και ότι για
τα 5 πρώτα λεπτά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας αγωνίστηκε με 10 παίκτες.
Το φιλμ του αγώνα: 
8′ Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Περηφανόπουλου από αριστερά, θα πλασάρει τον Τσουμπέκο, η μπάλα όμως θα βρει την εξωτερική πλευρά των διχτυών.
9′ Εκτέλεση κόρνερ του Αλεξίου, ο Κουβελάς θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα άουτ.
10' Νέο κόρνερ με εκτελεστή τον Γκίκα, ο Χατζής θα πιάσει την κεφαλιά, για να διώξει ενστικτωδώς ο Σιμψερής.
14' ο Χατζής από τα δεξιά θα βρει με μακρινή μπαλιά στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής τον Γκίκα, αυτός με πολύ ωραίο τρόπο θα σουτάρει στην κίνηση, για να διώξει με τα ακροδάχτυλα ο Σιμψερής σε κόρνερ.
17′ 1-0.Εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Περηφανόπουλου η μπάλα θα βρει στον Γουτούλη. Ο διαιτητής θα δείξει αμέσως την άσπρη βούλα, με τον παίκτης μας να υποστηρίζει (στην ανάπαυλα) ότι η μπάλα τον βρήκε στον μηρό. Εκτελεστής ο Μουσικάκης που ευστοχεί.
19′ 2-0 Γέμισμα του Συμπεθέρη, οι αμυντικοί δεν θα καταφέρουν να διώξουν μακριά και ο Περηφανόπουλος με κοντινό γυριστό σουτ θα σκοράρει.
21′ Εκτέλεση φάουλ του Κουβελά, η μπάλα θα βρει στο τοίχος και θα περάσει ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Σιμψερή.
27′ 2-1.Εκτέλεση κόρνερ με τον Γκίκα, ο Βουραζέρης θα βρεθεί στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά θα νικήσει τον Σιμψερή (2-1)
29' Ο Χατζής από δεξιά θα μπει μέσα στην περιοχή, θα πιάσει το σουτ αλλά θα διώξει ο αντίπαλος τερματοφύλακας
38′ 3-1 Εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου, ο Μπενίσκος θα πιάσει γυριστή κεφαλιά, ο Τσουμπέκος θα αποκρούσει εντυπωσιακά όμως ο επερχόμενος Αβραμόπουλος και πάλι με το κεφάλι θα πετύχει το 3-1.
41′ Ο Βουραζέρης θα συγκρουστεί με τον Μπενίσκο και θα βρεθεί αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο γιατρός και οι άνθρωποι των δύο ομάδων προσπάθησαν να το επιδέσουν, όμως ο αμυντικός του Ρήγα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα στο φρύδι. Ο προπονητής μας περίμενε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (σε περίπτωση που προλάβαινε να επιστρέψει ο Βουραζέρης) και ξεκίνησε στην επανάληψη με 10 παίκτες.
56′ 4-1 Ωραία κίνηση του Αβραμόπουλου στα αριστερά, πάσα στον Κεφαλά στο ύψος της μεγάλης περιοχής σουτ με τη μία του τελευταίου και η μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος.
62′ Σέντρα του Γκίκα από δεξιά, κεφαλιά του Χατζή μπλοκάρει σταθερά ο Σιμψερής.
80′ 4-2. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων θα διώξουν τη μπάλα πάνω στον Μπίκα και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Παπατάνος, αργυρίου, Πέικος, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης(89' Πούπης), Παπαδής(72' Βλαχοδήμος Ζ.), Μπενίσκος(84' Βλαχοδήμος Α.), Αβραμόπουλος, Περηφανόπουλος.

Ρήγας Φεραίος : Τσουμπέκος, Γουτούλης(46' Ζατσάι), Βουραζέρης(51' Μπίκας), Σπαθής, Γούτσος, Μπακάλης(57' Τσουκάλης), Χατζής, Μπλέτσας, Κουβελάς, Γκίκα, Αλεξίου.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"