Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 Οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, ξεκινάνε στις 5 Σεπτεμβρίου. Θα μπορούνε να γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακο, στα γραφεία του Συλλόγου μας τα απογεύματα από τις 6 μέχρι τις 8.
 Στις Ακαδημίες μας μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι και 13 ετών ενώ από
φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί και γυναικείο τμήμα. Είναι κάτι που το έχουν ζητήσει πάρα πολλά κορίτσια αλλά και αρκετοί γονείς.
 Το κόστος εγγραφής αλλά και μηνιαίας συνδρομής παραμένει στα ίδια επίπεδα με πρόπερσι!!. Έτσι η εγγραφή είναι μόλις στα 10 ευρώ ενώ η μηνιαία συνδρομή είναι στα 15 ευρώ και για οικογένειες με δύο παιδιά στα 20 ευρώ. Τέλος θα υπάρχουν επιπλέον οικονομικά κίνητρα σε όσους επιθυμούν να προπληρώσουν την συνδρομή όλης της σεζόν.
 Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών θα υπάρξει συνάντηση των υπεύθυνων με τους γονείς των νεαρών αθλητών ώστε να τους ενημερώσουν για όλα τα θέματα της Ακαδημίας.
Την προπονητική εποπτεία έχει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Λάκης Μπακάλης, ενώ μόνο τυχαία δεν είναι και η ενασχόληση με τις ακαδημίες του αντιπροέδρου της ομάδας κ.Μαυροκέφαλου. Δείγμα του πόσο σοβαρά βλέπει ο σύλλογος το φυτώριο του.
 Πληροφορίες καθημερινά από τις 10:00-13:00 και 18:00-21:00 από τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας στα τηλέφωνα:
- κ.Μαυροκέφαλος Ιωάννης τηλ. 6979773419
- κ.Καρτσώνας Γεώργιος τηλ.2425022606
- κ.Περδίκης Βαγγέλης 6988-895377.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"