Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

  Σε μία άκρως ποδοσφαιρική βραδιά, σε μια όμορφη εκδήλωση στο café like, το sport7 τίμησε τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που ψηφίστηκαν ως κορυφαίοι των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ, από τη ψηφοφορία που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα.
  Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο MVP της Α’ ΕΠΣΘ
, Παναγιώτης Κοντοβάς, ο MVP της Β’ ΕΠΣΘ, Γιώργος Δανόπουλος, καθώς και οι δεύτεροι στη ψηφοφορία, Σπύρος Καραπλιάγκος και Πάρης Σταμέλος. Επίσης τιμήθηκαν ως κορυφαίος προπονητής ο Λάκης Μπακάλης του Ρήγα Φεραίου και ως κορυφαίος παράγοντας ο Θόδωρος Στάμος του Πυράσου.
  Την ΕΠΣΘ εκπροσώπησε ο Βασίλης Κανάβας, πρέοδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, που ευχήθηκε η εκδήλωση να έχει και συνέχεια και υποσχέθηκε ότι η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα παραμένει κοντά σε τέτοιου είδους προσπάθειες, θέλοντας να αναβαθμίσει το τοπικό ποδόσφαιρο. Επίσης το παρών έδωσε κα το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΘ, Απόστολος Τζοβάρας.
  Την απονομή στον Παναγιώτη Κοντοβά έκανε ο Βασίλης Κανάβας, στον Γιώργο Δανόπουλο, ο Απόστολος Τζοβάρας, στον Σπύρο Καραπλιάγκο ο πρόεδρος της Αγχιάλου, Γιάννης Παπουτσής και στον Πάρη Σταμέλη ο πρόεδρος του Πυράσου, Θοδωρής Στάμος. Τον Λάκη Μπακάλη τίμησε ο Κώστας Κόκλας, υπεύθυνος του καταστήματος Χρυσόλιθος, κύριου χορηγού της εκδήλωσης και τον πρόεδρο του Πυράσου, Θοδωρή Στάμο, ο γραμματέας της Ενωσης Συντακτών, Δημήτρης Χορταργιάς.
πηγή: sport7.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"