Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

2 ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ,2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,2 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΡΗΓΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 2-2

  Ισόπαλο 2-2 έληξε το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας με αντίπαλο τον Μαγνησιακό. Ο προπονητής μας έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, αλλά την παράσταση έκλεψε ο αριθμός 2. Θα καταλάβετε τι εννοούμε παρακάτω.
  Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μαγνησιακού, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο
στηριζόμενη σε νέα παιδιά όπως και κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί ότι αξίζει να κρατήσουμε από το χθεσινό παιχνίδι

  • Με 2 διαφορετικές ενδεκάδες αγωνίστηκε σε κάθε ημίχρονο η ομάδα μας. Στο πρώτο μέρος έπαιξαν οι Τσουμπέκος, Γουτούλης, Κόκκας, Χολέβας, Βουραζέρης, Μπλέτσας, Χατζηαθανασίου, Ρέβης, Γάρος,Πάσχος και Τσουκάλης. Στο δέυτερο ξεκίνησαν οι Τσουμπέκος (ο μόνος που έβγαλε όλο το ματς), Ποτόμι, Γούτσιος, Κλώθος, Τσιαμπαλής Σπαθής, Μπακάλης, Μπίκας, Γκουντόλος, Ρηγίνος,Βούλγαρης ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Γκουγιάνος, Παπαπαναγιώτου, Κουλόλι.
  • Με 2 διαφορετικές εμφανίσεις αγωνίστηκε η ομάδας. Λευκά φορούσε στο πρώτο μέρος και μπορντό στο δεύτερο.
  • Με 2 διαφορετικούς παίκτες σκόραρε, αφού τα τέρματα πέτυχαν οι Τσουκάλης με προβολή , ύστερα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Πάσχου και ο Μπακάλης με κεφαλιά μετά από όμορφη σέντρα του Βούλγαρη.
  • 2 νέα πρόσωπα είδαμε χθες. Τον νεαρό μεσοεπιθετικό Νίκο Βούλγαρη της Δήμητρας Ευξεινούπολης, που προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες 10 ημέρες και τον 17χρονο δεξί μπακ Νίκο Παπαπαναγιωτου από τα Κανάλια.
  • 2 πρόσωπα που κάποια site τα αναφέρουν ως νέα, έχουν παλιώσει πλέον. Ο λόγος για τον Ποτόμι Κλαούντιο που φυσικά και δεν έκανε την πρώτη του εμφάνιση χθες, αφού έχει αγωνιστεί σε όλα σχεδόν τα φιλικά και για τον 16χρονο αριστερό μπακ Τσιάμπαλη, που είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εντός έδρας φιλικό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων
  • 2 διαφορετικοί "ρέφερι" σφύριξαν ανά ημίχρονο. Την παράσταση έκλεψε ο Χρήστος Σπαθής για τα αυστηρά, πλην δίκαι σφυρίγματά του.
  • Απών οι 2 Γιώργηδες για την ομάδα μας, αφού τόσο ο Χατζής όσο και ο Μιχολίτσης δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών.
  • τραυματίας αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο ο Δημήτρης Γάρος, μην έχοντας ευτυχώς κάτι σοβαρό.
  • Σε ολόκληρο το πρωτάθλημα η ομάδα μας δεν είχε υποπέσει σε πέναλτι αλλά χθες ο Μαγνησιακό κατάφερε από τα 11 βήματα να ισοφαρίσει.
  • Επόμενο φιλικό για τον Ρήγα Φεραίο αύριο, Παρασκευή στην 17:00, εντός έδρας με τον Άθλο Αλμυρού.
  







 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"