Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΠΥΡΑΣΟΣ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-0

  Την ήττα, που ήταν και η πρώτη στα καλοκαιρινά φιλικά παιχνίδια,γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος, στο σημερινό του έκτος έδρας αγώνα, από τον Πύρασο με 2-0.
 Το blogspot της ομάδας μας ήταν εκεί όπως πάντα, παρακολουθώντας και στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών μας.

Και τα δύο τέρματα σημείώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο από τον Παναγιώτη Κοντοβά με 2 όμορφα σουτ. Χαρακτηριστικό είναι ότι και τα δύο σημειώθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο. Ο χαρισματικός παίκτης της Αγχιάλου ξέφυγε από την άμυνα του Ρήγα και με δυνατό διαγώνιο σουτ (την πρώτη φορά από δεξιά,την δεύτερη από αριστερά) πέτυχε τα τέρματα της νίκης της ομάδας του.
Επίσης πέρα από τα τέρματα είχε και ένα δοκάρι, ενώ οριζίντιο δοκάρι για την ομάδα του Ρήγα είχε ο Μιχολίτσης σε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.
 Σε γενικές γραμμές είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ερασιτεχνικές ομάδες του νομού μας. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο έτοιμη και σε ....εγρήγορση αφού σε λίγες μέρες ξεκινούν την προσπάθεια τους στα μπαράζ ανόδου για την νέα Γ΄ Εθνική.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα για την ομάδα μας η πολύ καλή παρουσία του Χρήστου Χολέβα. Ο υψηλόσωμος στόπερ φαίνεται να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα του, δείχνοντας για ποίους λόγους είναι παίκτης επαγγελματικού επιπέδου και ανώτερης κατηγορίας.
 Επίσης, όπως σας είχαμε προαναφέρει από το πρωί, σήμερα αγωνίστηκαν έστω και για 15-20 λεπτά οι Χρήστος Σπαθής και Γούτσιος Παναγιώτης. Μάλιστα ο πρώτος αγωνίστηκε στα χαφ ενώ ο δεύτερος ως αριστερό μπακ.
Τέλος μας άρεσε που είδαμε ξανά τον Γιώργο Αλεξίου αλλά και τον ¨μικρό¨ Πάρη Κουλόλι που ήταν κινητικότατος στα λεπτά που αγωνίστηκε.
Τα δυσάρεστα νέα από πλευράς Πύρασου, ήταν η αποχώρηση του Δημήτρη Στεφανή, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τράβηγμα σε παλιό του τραυματισμό.
Ευχόμαστε στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου να διεκδικήσει και να κερδίσει το δικό της όνειρο. Μακάρι την νέα σεζόν τα δύο σωματεία να συναντηθούν στην Γ' Εθνική. Πραγματικά αξίζουν να πιάσουν τόπο οι προσπάθειες της οικογένειας του Πύρασου.
Για τον Ρήγα στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Κεφαλάς, Γουτούλης, Χολέβας, Βουραζέρης, Κόκκας, Χατζής, Μπακάλης, Χατζηαθανασίου, Ρηγίνος, Τσουκάλης, Γάρος. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σπαθής, Γούτσιος, Τσουμπέκος, Γκουντόλος, Μιχολίτσης, Γκουγιάνος, Κουλόλι,Αλεξίου.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"