Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο κ.ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ & ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΠΑΣΧΟ-ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ κ.ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟ & κ.ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑ


Με νικητή τον Τάσο Μπατζιάκα αλλά και με εντονότατη την παρουσία του Ρήγα ολοκληρώθηκαν οι σημερινές εκλογές της ΕΠΣΘ. Ο κ.Μπατζιάκας πρώτευσε αφού κέρδισε με ψήφους 23 έναντι 21 τον συνδυασμό του κ. Κώστα Θεοδώρου. Στο 11μελές συμβούλιο της ΕΠΣΘ εξελέγησαν έξι σύμβουλοι από τον συνδυασμό του κ. Μπατζιάκα και πέντε από τον συνδυασμό του κ. Θεοδώρου.

Από τον συνδυασμό του νέου προέδρου της ΕΠΣΘ εκλέγονται οι: Τάσος Μπατζιάκς (21 ψήφοι), Μπάμπης Πάσχος (18 ψήφοι), Σπύρος Αγγελόπουλος 14 ψήφοι), οι Βασίλης Κανάβας και Καραβάς ισοφήφισαν και έλαβαν από 13 ψήφους και ο Αντώνης Ακτσιαλής που...
...πήρε 12 ψήφους. Πρώτος αναπληρωματικός εξελέγη ο κ. Μαυροκέφαλος Ιωάννης με 13 ψήφους, ενώ για την εξελεγκτική Επιτροπή οι Κουσκουρίδας (10) και Τσιώλης (8)
Από τον συνδυασμό του κ. Θεοδώρου εκλέγονται οι: Κώστας Θεοδώρου (19), Γιώργος Κουτσουνίδης (15), Λευτέρης Τασσιόπουλος (14), Δημήτρης Καραγιάννης του Κωνσταντίνου 11. Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει μετά από κλήρωση ο Απόστολος Τζοβάρας που ισοψήφισε με τον Δηυμήτρη Καραγιάννη του Ιωάννη με 10 ψήφους.
πηγή: Goalpost.gr




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"