Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ:" ΠΙΣΤΕΥΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ" - Ο MVP ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ BLOGSPOT ΜΑΣ

  Σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις όταν αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Χατζή.
  Αποτελεί αναντικατάστατο γρανάζι στην μηχανή του Ρήγα Φεραίου μιας και όλο το παιχνίδι και η ανάπτυξη της ομάδας μας περνά από τα πόδια του ενώ συχνά πυκνά είναι αυτός που πρώτος θα πάρει την κεφαλιά στα βολέ τον αντιπάλων τερματοφυλάκων.

Ο άσσος της ομάδας μας έκανε το άλμα του σε νεαρή ηλικία το 2006 πηγαίνοντας στον Άρη Θεσσαλονίκης και έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες με Πολύκαστρο, Αν. Επανομής, Π.Α.Ο.Ν.Ε. και Πυρσό Γρεβενών προτού επιστρέψει στον Ρήγα Φεραίο το 2010.
Μαζί με τον επίσης παίκτη της ομάδας μας Δημήτρη Ρηγίνο, προπονούν  την ακαδημία του Ρήγα Φεραίου και φροντίζουν ώστε στην ανδρική ομάδα να προστεθούν και άλλα ντόπια παιδιά στο μέλλον.
Με την ευκαιρία της αναδείξεις του ως MVP, για τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του και εκείνος είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει την παρακάτω συνέντευξη:
asrigasferaios: Γιώργο καλώς ήρθες στο blogspot  μας. Είσαι και επίσημα ο MVP της ομάδας μας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Πως σου φαίνεται αυτή η αναγνώριση?
Χατζής Γ.:  Καλώς σας βρήκα! Καταρχήν να πω ότι έχεις κάνει μια πολύ όμορφη προσπάθεια με το blogspot και αυτό αναγνωρίζεται από μεγάλα sait του Βόλου. Στην προσπάθεια που κάνουμε για καταξίωση είναι σημαντικό να ακούγεται το όνομα της ομάδας μας όσο γίνεται περισσότερο. Τώρα όσο αναφορά την αναγνώριση για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα.
asrigasferaios:Ένας στους τρεις φίλους της ομάδας που ψήφισε προτίμησε εσένα, οπότε θα έλεγα ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η εκλογή σου.
Χατζής Γ.:   Ναι, πράγματι το είδα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γι'αυτό. Δεν σου κρύβω ότι η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου είναι στην ουσία και η μόνο ανταμοιβή που μένει από το ποδόσφαιρο. Και είναι πολύ όμορφα συναισθήματα όταν τα εισπράττεις.  Είναι όμως και άλλα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει φέτος και που η παρουσία τους στην ομάδα είναι πολύ σημαντική.
asrigasferaios: Κάθε Κυριακή στο γήπεδο ο κόσμος φωνάζει, προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα και τους παίκτες με τον τρόπο του, αλλά από εσένα ζητάει τα περισσότερα.Σε αγχώνει αυτό το επιπρόσθετο βάρος;
Χατζής Γ. Το βρίσκω λογικό και είναι κάτι που το αποδέχομαι ευχάριστα. Μαζί με 2-3 άλλα παιδιά είμαστε η μεγαλύτεροι σε ηλικία και έχουμε "αναλάβει τις ευθύνες μας" σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι η ομάδα μας, με νεαρά ταλαντούχα παιδιά από την περιοχή μας. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα θέλαμε να ξαναδούμε γεμάτο το γήπεδο μας όπως τότε που κάθε εντός ματς του Ρήγα ήταν μια γιορτή για το Βελεστίνο.
asrigasferaios: Έχουμε ήδη φτάσει στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα μας μέχρι το τέλος;
 Χατζής Γ. Από την αρχή του πρωταθλήματος όλοι μας, διοίκηση-προπονητής-παίκτες είχαμε σαν στόχο την παραμονή. Είναι δύσκολη κατηγορία η Δ' Εθνική και η επικείμενη αναδιάρθρωση την κάνει ακόμα δυσκολότερη. Η ομάδας μας θα μπορούσε άνετα να έχει τουλάχιστον 6 ή 8 βαθμούς περισσότερους αλλά η ατυχία και το άγχος αν θέλεις μας εμπόδισαν να το πετύχουμε. Και είναι αυτό το άγχος που δεν μας αφήνει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και που μπορούμε και μας κάνει να δυσκολευόμαστε και στο σκοράρισμα. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε.
asrigasferaios: Τι μπορούν να περιμένουν από τον Γιώργο οι φίλοι του Ρήγα και τι είναι αυτό που περιμένεις εσύ;
Χατζής Γ  Να δίνω όλη μου την ενέργεια κάθε Κυριακή στο γήπεδο προσπαθώντας να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.Αυτό μπορώ να τους το υποσχεθώ. Για μένα αυτό που θέλω είναι να παραμείνω υγιής. Μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες ώστε να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο.
asrigasferaios: Γιώργο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την χαρά να σε "φιλοξενήσουμε" στο blogspot. Σου εύχομαι να πετύχεις όλους σου τους στόχους σου τόσο τους ποδοσφαιρικούς όσο και τους προσωπικούς
Χατζής Γ. Χαρά μου και ευχαριστώ άλλη μια φορά τον κόσμο που με τίμα με την αγάπη του. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους το 2013 να φέρει όμορφες στιγμές και λιγότερες στεναχώριες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"